Eline Catseman – van Hal, aangenaam! 

Spaceholder. Ik houd de ruimte open en reik jou aan wat jij nodig hebt zodat jij je plek gaat nemen.

De onderstroom zichtbaar maken. In leven, werk, bedrijf… 

 

Duik je mee? 

Eline dus,

Ik moedig mensen aan om hun plek in te nemen. Zich los te maken van belemmerende patronen, overtuigingen of conditionering. Als coach & opsteller heb ik inmiddels online en offline honderden vrouwen en mannen mogen ondersteunen in en inspireren in het proces naar emotionele volwassenheid. Zodat in plaats van dat zij hard werken voor het leven, het leven gaat werken voor hen. Voor mij is precies dat, de essentie.

Door die essentie aan te raken en naar het bewuste te halen met mijn klanten zorg ik voor de mooiste transformaties in levens en teams. Ik combineer hierbij mijn kennis met mijn intuitie en heb inmiddels een zeer eigen manier van werken ontwikkeld. Deze manier van werken is in het kort: Aards, praktisch, helder, snel, transformerend en vooral: no bullshit, want daar prik ik met humor en lichtheid doorheen.

media

Ontdek hier de podcasts waar ik de afgelopen periode te gast ben geweest.