online aanbod

systemisch werk in organisaties & bedrijven

1:1 coaching

Op de route naar de volle potentie, kom je eerst langs de essentie

Dat wat jou in het hier en nu er van weerhoud het leven voluit te leven, vind zijn oorzaak in het daar en toen.

Het leven is prachtig. Dat is wat je ten diepste zou willen dat je voelt. De realiteit is anders. Je weet dat het anders zou moeten kunnen, maar de hoe die heb je nog niet gevonden. Je kent je valkuilen, je kent je patronen, je signaleert het allemaal. Maar doorbreken? Dat is echt een ander verhaal.

Wat als ik je vertel dat het kan? De patronen en blokkades achter je laten? Ooit zijn deze patronen ontstaan met een hele goede reden. Maar nu dienen ze  niet meer, dat voel je aan alles. En toch lukt het niet ze achter je te laten. Alsof ze sterker zijn dan jezelf.

 

 

Dat is niet zo. Maar je hebt ze in te sluiten. JA te zeggen tegen de oorzaak. Dat is een proces. Soms een proces wat pijnlijk is. Maar altijd verlichtend.

En je hoeft dat niet alleen te doen! Ik loop naast je in dit proces en dat kan op allerlei manieren, passend bij jouw noden, wensen en budget. Ik houd je scherp en leer jou hoe je jouw eigen onder- en bovenstroom gaat verbinden. Hoe je JA zegt tegen het leven. Met alles wat daarbij hoort. Stap voor stap. Op jouw eigen tempo.

Lees snel verder!

Online aanbod

Je hebt al veel boeken gelezen over lekkerder in je vel zitten. Je leest op social media van alles en voelt dan door je hele lijf de “Oh ja!”. 
Je wilt er graag mee aan de slag. Voelt de ‘roep’ van systemisch werk en bent ook nieuwsgierig maar ook een beetje angstig wat je in dat systemische stuk aan gaat treffen. Toch weet je: daar moet ik zijn.

De drempel om dit in groep te doen is nog net te hoog voor je, maar je wilt al je eerste stappen zetten.

Welkom bij mijn online aanbod! 

Workshops & opstellingendagen

Met regelmaat organiseer ik worskhops en opstellingsdagen. 

In deze workshops maken we samen de onderstroom zichtbaar en vooral: voelbaar.

Wat dit je brengt? 

 • Een grote stap in jouw bewust-zijn. Wat is jouw plek? Hoe voelt het daar?
 • En ook: Herkennen wat in het leven jou weg houdt van jouw plek.
 • De gevoelens die door jou heen bewegen kunnen herkennen en vanaf dan: inzetten als richtingaanwijzer voor de rest van je leven.
 • Een ander gevoel in je lijf. Rust. Overgave, vertrouwen. 
 • Inzicht in welke keuze of stappen jij mag maken

Durf jij naar de essentie?

Systemisch werk in organisaties & bedrijven

Met meer dan 10 jaar ervaring in het ondernemerschap (familiebedrijf, start-up en nu in een coachingbedrijf) en werkzaam geweest te zijn in een corporate omgeving heb ik veel gezien. Ik ontdekte dat zakelijk succesvol zijn, geen toevalligheid is. 

Namelijk:
“Als je de onderstroom meeneemt, maakt het niet uit of je dat in een corporate, familie, start-up of eenmans- bedrijf doet.”

Organisaties hebben een onderstroom. 
Ze vormen een systeem. 
En je kunt ongelooflijk veel stroming toelaten als je die onderstroom kent en positief beïnvloed door de juiste handelingen, interventies en vooral: bewustzijn. 

In familiebedrijven is die stroming creëren complexer en nog meer noodzaak; hier zijn immers 2 systemen met elkaar vervlochten: Bedrijf en familie. 

Mij schakel je in als je de onderstroom mee wil nemen in je processen. Als zaken niet lekker lopen, maar je kunt je vinger er net niet opleggen waar het hem in zit. 

Of als je je het familiebedrijf wil overdragen naar de volgende generatie, maar je weet dat er meer nodig is dan alleen de aandelen overhevelen. Je vind het belangrijk dat de emotionele kant ook een plek krijgt. Dat iedereen zich gezien voelt. 

Wanneer je ook met mij aan de slag kunt?
Als je bovenstaande scenario’s lang op oude manieren (gesprekken, klassieke teambuilding of onder het kleed schuiven en wachten tot het beter wordt) hebt aangepakt, maar nu voelt: “Er is misschien toch meer nodig en wie weet kan Eline beweging brengen waar het vast zit!”

1:1 coaching

Kom jij bij mij voor 1:1 coaching?

 • Dan ben jij een ambitieus mens uit het bedrijfsleven of ondernemer die impact wil maken. Voor nu, maar ook voor later.
 • Je bent een harde werker, met een gezonde dosis wilskracht en intelligentie. Die combinatie heeft jou heel ver gebracht, maar je voelt ook: Er zit meer in. En ik kan er zelf nog net niet bij. 
 • Je voelt het verlangen om van dat harde werken, want dat gaat je een keer opbreken, dat weet je al, naar zachte kracht te bewegen. Nog altijd vooruit, maar niet meer vanuit het nog meer, sneller of harder je best doen. 
 • Je bent zo gewend om altijd anderen op een te zetten, en je voelt aan alles dat dat niet meer past. Maar de hoe? Die zoek je nog. Want er zijn nu eenmaal mensen afhankelijk van jou. Klanten, teamleden, familie, kinderen of je partner. Allemaal willen ze iets van je en rekenen ze op je.
 • Je weet al lang, dit moet anders. Het kan anders. 
 • Je hebt al de nodige meters gemaakt op het gebied van therapie, zelfreflectie of coaching. Je weet welke kant het op moet, of welke absoluut niet (meer) en kent het alternatief nog niet.
  Je hoofd heeft allerlei scenario’s bedacht waarom het beter is om dat niet te doen, maar die stem lijkt luider en luider te worden. 
 • Je weet. Het is tijd om terug aanwezig te zijn in mijn lijf. Mijn lichaam. Niet alleen in mijn hoofd. 

Soms voor het eerst in je leven. Te voelen. Wat er door jou heen wil bewegen: Het leven, jouw volle leven!