Mijn naam is Eline,

Ik ben systemisch coach, organisatieadviseur en trainer. Daarnaast ook partner van, moeder, vriendin en vrijwilliger. Allemaal rollen die ik aanneem in het dagelijks leven.

Allemaal rollen waar ik nu volledig JA op zeg. Met alles wat daarbij hoort. En dat is soms een struggle, want overal JA op zeggen kan alleen als je soms ook eens NEE zegt.

Er moet balans zijn in het leven, anders ga je vroeg of laat onderuit.

Nee zeggen kon ik lang niet. En daarmee kon ik dus tegen heel veel dingen ook niet echt JA zeggen.

Ik zei wel JA, maar ik deed het niet. En dan gaat het schuren. Of ga je onderuit.

Eline Catseman Familieopstellingen Organisatieopstellingen
Eline Catseman Familieopstellingen Organisatieopstellingen

Net voor ik onderuit ging, kwam ik in aanraking met systemisch werk.

Er ging een wereld voor me open en afgelopen jaren heb ik me er verder in verdiept door allerlei cursussen, opleidingen en trainingen.

Inmiddels heb ik een goedlopende praktijk en mocht ik al meerdere teams en ondernemers begeleiden met het werken met de onderstroom door het complete systeem zichtbaar te maken.

Door die essentie aan te raken en naar het bewuste te halen met mijn klanten zorg ik voor de mooiste transformaties in levens en teams. Ik combineer hierbij mijn kennis met mijn intuitie en heb inmiddels een zeer eigen manier van werken ontwikkeld die het beste te omschrijven is als;

Helder, snel en transformerend.

MEDIA

De afgelopen periode ben ik een aantal keren te gast geweest in verschillende podcasts. Luister hieronder naar mijn verhalen en ervaringen.